Különlegességünk titka

A Kakukkhegyi Lekvárium elsődleges célja, hogy termékeit a lehető legmagasabb vitamintartalommal állítsa elő.

  • Az elsősorban saját termesztésű gyümölcsöket alacsony hőmérsékleten, zárt rendszerben főzzük különleges eljárású technológiával, így a magas gyümölcstartalom (80-95%) mellett a Kakukkhegyi Lekvárium jellemzője a magas vitamintartalom is. Ezzel az eljárással nemcsak az aromaanyagokat sikerül megőrizni, hanem a magas hőmérsékletnek kevésbé ellenálló vitaminok is megőrizhetők. Rövid ideig tartó főzést követően üvegekbe töltjük a finomságokat, majd a minimális hőkezelés után saját címkéinkkel látjuk el a lekvárokat szállítás előtt.
     
  • Lekvárjaink tartósítószert nem tartalmaznak és cukormentes kivitelben is készülnek.

​​Bízunk benne, hogy termékeinket az egészségre tudatosan figyelők ugyanolyan lelkesedéssel fogadják, mint amilyen lelkesedéssel mi dolgozunk a termékek előállításán a Lekváriumban. Ezeket a lekvárokat kisgyerekeknek és időseknek is nyugodt szívvel ajánljuk. A cukormentes változatok a cukorbetegek számára is fogyaszthatók.

 Jó étvágyat kívánunk!